zondag 9 augustus 2015

Mijn favoriete winkels

Hallo!

In deze post zou ik graag willen schrijven over de winkels waar ik het liefst winkel en waar ik altijd wel iets leuks vind. Niet alleen kleding maar ook overige dingen zoals drogisterijen. Veel plezier met lezen!

Pull & Bear
Deze winkel liep ik voor het eerst binnen in Amsterdam met een vriendin. Ik zag zoveel leuke dingen en wist niet wat ik moest pakken. Uiteindelijk had ik 1 broek gekocht omdat we de trein zouden missen maar ik ben er heel blij mee. De winkel verkoopt een beetje van die hippie dingen maar ook casual en lekker zittende broeken. Ze verkopen ook leuke accessoires zoals zonnebrillen en hoesjes.


The Sting
Ik weet eigenlijk niet hoe ik deze winkel ontdekt heb maar ik weet wel dat een aantal van mijn vriendinnen er heen ging. Waarschijnlijk was ik ooit aan het winkelen en liep toevallig de winkel binnen, en nu nog steeds. Maar ze verkopen gewoon heel leuke dingen! Voor iedere kledingcategorie slaag je wel. Zoals zoek je een t-shirt? Je vindt er niet een maar twee. Zoek je een vest? Je kan niet kiezen. Ik ben fan maar ik probeer wel mijn kledingkast niet alleen met Sting (en Pull & Bear) kleding te vullen.


Etos
Qua drogisterijen is etos wel mijn favoriet. Ik loop ook wel eens de kruidvat in maar het is wat slordiger dan bij de etos. Geen lange rijen, opgeruimd, meer loopruimte (ligt er natuurlijk aan bij welke kruidvatwinkels je komt maar mijn ervaring was dat als er 1 kinderwagen op het pad stond, dat je er niet meer doorheen kon) en ik kan alles er gewoon vinden.


Douglas
Douglas is zo'n winkel waar je binnenkomt en dat je dan gelijk (ik dan) heel klein voelt vergeleken alle dure merken en mensen die daar werken. Maar na een tijdje rondlopen is het gewoon heel leuk en wil je niet weg. Heel onduidelijk maar Douglas heeft eigenlijk alles. Doucheproducten, make-up, parfums, creme's...enz.


Zara
Zara is echt een mooie winkel. Vooral in Den Haag (ben eigenlijk niet bij andere geweest). Alle kleren zijn mooi op kleur gesorteerd en allemaal van die fijne stoffen...ahh. Alleen soms loop ik door die winkel en dan weet ik niet of ik nou naar de kinderafdeling moet of naar de vrouwenafdeling. Want dan loop ik door de kinderafdeling en dan zie je allemaal kleine kleertjes terwijl ze mijn maat wel gewoon hebben. Maar meestal ga ik gewoon naar de vrouwenafdeling want  dan heb je meer keuze enzo.

Dat was het denk ik wel. Geen schoenenwinkels ofzo maar dat komt omdat ik dan een schoen in mijn hoofd heb en dan een beetje rondkijk op internet of in de stad waar je het kan kopen. Ik heb dus geen vaste schoenenwinkel. Bijvoorbeeld ik kocht een keer Vans bij Front Runner en mijn Clarks kocht ik gewoon in de Clarks-winkel.

Fijne vakantie nog!
Angelica