zondag 10 januari 2016

Goede voornemens

Hallo allemaal!

Ieder jaar maakt bijna iedereen wel goede voornemens en hier komen de mijne :)

Ik wil wat vaker gaan hardlopen want ik hardloop wel iedere zondag maar niet serieus. Ik wil bijvoorbeeld gewoon 5 kilometer rennen binnen 20 minuten maar met mijn 2015-hardlopen gaat het niet.

Wat ik ook wil is gewoon geen onvoldoendes meer halen. Hoe stom het ook is, school gaat voor. Later als ik ouder ben verwaarloos ik het wel maar nu moet ik even concentreren. Vooral omdat ik dit jaar al soort van mijn profiel moet kiezen. Ik moet dit jaar kiezen of ik Frans of Duits laat vallen en of ik wiskune A of B wil doen. Dus dat bepaald al eigenlijk je profiel.

Ik zou ook zo graag willen leren sparen. Vroeger kon ik het. Ik had gewoon een doos en daar deed ik al mijn geld in. Dus ik kon gewoon een paar maanden (of gewoon een jaar) geen afspraakjes in de stad ofzo. Ik weet niet hoe ik het deed. Ik had natuurlijk ook niet de behoefte als dat ik nu heb maar ik heb echt respect voor de oude ik.

Nu ik het toch over geld heb moet ik het ook over mijn kleding hebben. Ik koop steeds kleding die ik later niet draag omdat ik niet goed in de passpiegel heb gekeken. Dat ga ik dus in 2016 wel doen want dan heb ik van die broeken die ik zo graag gewoon wil weggooien omdat ik ze niet meer kan teruggeven maar omdat ik ze nieuw heb gekocht kan dat eigenlijk niet.

Dit is niet echt een voornemen maar ik heb sinds kort een bril en ik moet mezelf even beloven dat ik 'm nooit kwijtraak.

Dat was het dan weer :)

Groetjes Angelica