zaterdag 31 oktober 2015

Welke Youtubers ik volg

Heyy allemaal!

Ik heb hier een artikel voor jullie waarin ik vertel welke Youtubers ik volg. Dit zijn Nederlandse Youtubers maar ook uit

Sophie



Sophie is eigenlijk heel erg droog. Ze "zeikt" over dingen maar op zo'n manier dat je weet dat ze het niet meent maar toch dat het heel herkenbaar is. Mijn favoriete video van haar is:



DisforDazzle

Diana is een beautymeisje maar waarom ik haar volg is meer om haar outfit-video's en shoplogs omdat ze heel inspirend zijn. Ze heeft heel erg haar eigen stijl die ik heel leuk vind.

MyLifeAsEva



Eva is een Amerikaanse youtuber en ik wist dat ze populair was maar ik kwam toevallig op haar account toen ik back2school filmpjes ging kijken. Uiteindelijk vond ik haar heel grappig en ben ik haar gaan volgen.

Beautygloss/Vloggloss



Mascha (haar naam) is soort van het begin van de Nederlandse Youtubers. Ze wordt dan ook door veel mensen als oud en saai gezien maar ik vind dat heel eerlijk gezegd niet want ze is nu 8 jaar bezig en heeft echt al heel veel bereikt.

Bethany Mota


Ik ben op Bethany Mota's account gekomen omdat mijn vriendin fan van haar was. Toen ik een filmpje van haar keek vond ik dat ze heel mooi haar filmpjes maakt. Ze besteedt er veel aandacht aan en ze zijn ook heel nuttig.

Furtjuh



Ik was een keer een video van Jiami aan het kijken waar Rutger (zijn naam) in zat. Sindsdien volg ik hem. Hij is echt grappig. Wat hij ook doet, er gebeurt iets onhandigs. Dit is mijn favoriete video van hem (met DisforDazzle):


Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en dat jullie hier iets aan hebben.

Groetjes,
Angelica

vrijdag 23 oktober 2015

Muziek ♥ oktober 2015

Hallo allemaal!

Ik dacht ik maak een artikel over wat voor muziek ik op dit moment leuk vind. Hierdoor kunnen jullie kijken wat mijn muzieksmaak is en misschien geïnspireerd raken.

Years & Years - Desire




Calvin Harris - How deep is you love




Thomas Jack - Rivers



Anna Naklab - Supergirl


Sigala - Easy Love


Als je deze liedjes hoort dan denk je vast dat ik van rustige liedjes houd maar eigenlijk ben ik ook een beetje een dance/house/elektro fan (Martin Garrix :D). Hier een paar voorbeelden die ik nog steeds luister (maar van een paar jaar geleden):

Timmy Trumpet - Freaks


Hardwell & Showtek - How we do


Eigenlijk zijn dit soort liedjes meer bij feesten te horen maar ik vind dit ook leuk om te luisteren als ik huiswerk aan het maken ben of gewoon me verveel want dan krijg ik altijd het gevoel om te dansen of iets te doen.
Dit was mijn artikel en ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Groetjes Angelica

donderdag 22 oktober 2015

8 dingen die je kan doen in de vakantie

Hallo allemaal!

Het is nu in het grote deel van Nederland vakantie. Ik heb nu vrij en op sommige dagen weet ik niet wat ik moet doen. Volgens mij herkennen veel mensen dit gevoel. Daarom leek het mij handig om een lijstje te maken met wat je allemaal kan doen in de vakantie!

1. Een blog beginnen
Ik ben zelf ook door de vakantie een blog begonnen en misschien is hij niet succesvol, ik vermaak me er wel mee :) en ik vind het ook gewoon leuk om te doen.

2. Je eigen stijl creëren
Dit kan je op allerlei manieren doen. Je kan even gaan winkelen en echt kijken wat je leuk vindt maar je kan ook met een ander oog naar je kledingkast kijken. Bijvoorbeeld kijk naar de kleding die je niet draagt. Ga ik dit echt nog vaker dragen? Ik had bijvoorbeeld een bloesje die nu te klein is maar ik kan het wel als dun vestje dragen. Maar toen het Koningsdag was heb ik ook een heel groot deel van mijn kledingcollectie weggegooid (omdat ik het niet kon verkopen :p).

3. Afspreken met vriendinnen
Dit is wat ik eigenlijk de hele vakantie doe. Heel gezellig omdat je tijdens school dat bijna niet kan doen door al je huiswerk.

4. Sporten
Als je bijvoorbeeld wat sportiever wilt worden kan je naar de sportschool gaan of gaan hardlopen. Want sinds een maand loop ik hard met wat vriendinnen en dat is heel leuk. Je kan jezelf ermee overtreffen want ik had nooit verwacht dat ik 10 km zou kunnen rennen ofzo. Voor dit gebruik apps. Nu gebruik ik Strava maar Nike+Running wordt ook vaak aangeraden en die ga ik dus volgende gebruiken als ik ga hardlopen.
Je hoeft ook niet altijd buiten te sporten maar je kan ook binnen workouts doen of naar het zwembad.

5. Een nieuwe hobby uitoefenen
Misschien vindt je haken heel leuk of foto's maken. Je moet je laten inspireren door de buitenwereld en kijken of dat iets voor jou is. Je moet zelf bekijken wat je leuk vindt en erin verdiepen. Dus als je foto's maken heel leuk vindt kan je ze op een Instagram account plaatsen of als je haken heel leuk vindt kun je op een site een webshop plaatsen waar je sjaals of mutsen verkoopt. Want in de vakantie heb je er de tijd voor en doordeweeks niet.

6. Dingen die je tijdens school niet kunt doen
Ik heb zelf een to-do-boekje waarin allemaal dingen in staan die ik wil doen. Maar daar heb ik in het dagelijks schoolleven weinig tijd voor dus stapelt het op. Maar dit kan je allemaal in de vakantie doen. Ik vind dit altijd heel leuk want dan heb je niet al die gedachtes in je hoofd van ik moet dit doen en ik moet dat doen.

7. Je kamer opnieuw inrichten
Misschien vindt je dat er iets in je kamer staat wat graag zou willen verplaatsen. Of vindt je dat er iets nieuws in de plaats voor komt. Als je dit even overlegt met je ouders en je toestemming krijgt is dit heel leuk. Ik had namelijk een aantal jaar geleden een kast die vroeger als kleuter had. Ik vond het nooit zo mooi en ik wilde een nieuwe maar het kwam er nooit van. Uiteindelijk kreeg ik een hamster en toen vonden mijn ouders echt dat ik een nieuwe kast nodig had. We gingen even op de ikea site kijken en ik zag gewoon een simpele witte kast die ik gewoon goed vond. Ik mijn spullen erin kwijt, mijn hamsterkooi kon erop en hij stond ook leuk in mijn kamer.

8. Films en series kijken
Misschien is dit niet een van de beste tips maar je kan je er wel mee vermaken! Op Netflix kan je allemaal leuke series en films volgen. Hier een paar series die ik aanraad:
- Modern Family (echt droge humor waar ik van houd)
- Friends (deze serie is oud maar hij is hilarisch)
- Pretty Little Liars
- Breaking Bad (ik ben hier net aan begonnen want veel mensen keken dit en hij is heel anders dan ik had verwacht. Heel leuk)

Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hebben. Ik moet toegeven dat ik ook niet altijd super bezig ben met iets en dat ik ook gewoon de hele dag op mijn telefoon kan zitten dus dat is begrijpelijk.

Groetjes Angelica

dinsdag 20 oktober 2015

Mijn weekend ♥ oktober 2015

Hallo!

Ik ben echt heel lang weg geweest van dit. Ik had niet zo veel tijd maar nu begint de vakantie en ik neem me (alweer) voor om verder te gaan bloggen :)
Ik heb dit weekend echt een heel leuk weekend gehad (al zeg ik het zelf). Heel veel gelachen en gevallen. Ik begin bij vrijdag:

Vrijdag 16 oktober:
Vandaag was het mijn laatste dag van school. Ik was echt toe aan vakantie. Na school heb ik even mijn kamer opgeruimd en heb ik mijn spullen ingepakt want ik ging logeren bij een vriendin van me (haar naam is Winnie). Zij heeft ook nog twee andere vriendinnen uitgenodigd (die niet bleven logeren). We hebben wat snacks en pizza gehaald en hebben karaoke gezongen en ge-just-dancet. Uiteindelijk zijn de twee vriendinnen rond 12 uur 's nachts weggegaan en hebben wij alles klaargezet om te gaan slapen. Voor het slapen keken we natuurlijk wel een film :)

Zaterdag 17 oktober:
We werden rond 10:30 wakker maar rond 11:30 werden pas echt productief. We gingen even hardlopen (10 kilometer in een anderhalf uur, ben een beginner en we liepen 75%) en toen we weer bij haar thuis waren aten we wat en toen was het al 14:45 dus ik moest me snel naar huis haasten.
Uiteindelijk ging ik mijn tas uit- en inpakken en ging ik naar mijn andere vriendin (haar naam is Annabel). Rond 16:00 kwam ik daar aan en ging ik me omkleden want we gingen met haar en haar zusjes skiën in Snowworld. Heel leuk!!! Ik had 2 jaar geleden voor het eerst geskied en dat ging opzicht wel goed dus wij zijn gelijk helemaal naar de top van een piste gegaan. Maar toen ik eraf gleed wist ik niet meer hoe ik moest remmen en het lukte me ook niet dus ik gleed op mijn kont naar beneden (je wilt niet weten hoe hard ik gegild heb). Na een tijdje kon ik remmen en sturen dus toen heb ik het opnieuw geprobeerd en toen ging alles goed. We hebben tussendoor appeltaart gegeten en chocolademelk gedronken. Ik heb wel een vraag want ik kwam heel moeilijk zegmaar op een opstapje voordat je een skilift hebt dus mijn vriendin moest me er de hele tijd op duwen. Maar ben ik de enige? Ik ben ook echt een kluns want dat lukte niet en ik viel ook heel vaak toen we met de skilift naar boven gingen en toen was er een man die zei dat we voor onze veiligheid niet daar mochten skiën. Uiteindelijk toen we klaar waren hebben we een selfie gemaakt bij een grote poster van een berg waar je een selfie moest maken (Op de poster stond: Maak hier je selfie).


Het is wel een overbelichte foto. Toen gingen we naar haar huis toe en hebben we wat bij de McDonalds gehaald. Na het eten zijn we Hollands Next Topmodel gaan terugkijken, pepernoten eten en gaan slapen.

Zondag 18 oktober:
Vandaag moest ik wel wat eerder opstaan dan zaterdag want ik had namelijk toneelles om 10:30. Na mijn toneelles gingen Annabel en een andere vriendin van me (haar naam is Rosalien) naar de Starbucks en even de stad in. Hier even een fancy foto:


De dag was heel snel voorbij eigenlijk want toen ik thuiskwam gingen we eten en film kijken en slapen.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vinden en comment als je meer hiervan wilt lezen 

Groetjes Angelica